Telefoni

Telefoni

Kreativ telefoni utifrån dina behov

Uppfinnaren Service Center kan erbjuda er alla tänkbara telefonitjänster; såsom telefonpassning, telefonist-tjänster, röstbrevlåda, faxlåda, växellösningar eller varför inte skaffa ett guldnummer till Din mobil/Ert företag?

Vi kan lösa det mesta inom telefoni – har du frågor eller funderingar så hör av dig till oss. Vi samarbetar med de flesta operatörer, växelleverantörer och andra aktörer på marknanden som kan vara med och leverera den telefoni du behöver.

Telefonpassning / Svarstjänst

​​​​​​​Med vår grundläggande svarstjänst ökar du tillgängligheten och servicenivån för dina kunder. Vi ger ett personligt och professionellt bemötande och ni missar inga viktiga samtal. Vi svarar enligt de instruktioner ni anger.

Vi kan sköta all hantering av era samtal eller en viss del. Fokusera på er kärnverksamhet medan vi tar hand om telefonpassningen och ser till att samtal eller meddelande kommer fram till rätt person. Har ert företag t.ex inget fastnummer idag så löser vi givetvis även det åt er.

Vill ni komma igång snabbt? Det tar mindre än 30 minuter från beställning till vi kan vara igång med telefonpassning åt er.

Växellösning

Vi erbjuder er dom bästa telefoniplattformarna och marknadens bästa operatörer. Vi hjälper er att gå igenom befintlig lösning och titta på hur ni kan utveckla och förenkla eran vardag med bra och kostnadseffektiva moderna lösningar.

Guldnummer

Vi har specialiserat oss på att hjälpa våra kunder att få tag i så kallade “Guldnummer” – Dvs bra telefonnummer som är lätta att komma ihåg och skriva av. Hör av er om ni behöver ett bra nummer antingen i mobila nätet eller som fastnummer till er verksamhet.

Några referenser

Vi svarar idag i telefon åt flertalet bolag och nedan ser du några exempel:

Zapp Precision Metals (Sweden) AB – tidigare: Sandvik Wire
Vi bemannar deras växel på kontorstid på årets alla vardagar. Vi besvarar samtal och kopplar till rätt funktion/person eller tar meddelande om personen inte är tillgänglig.

Riksvakt – Spärrservice
Vi tar emot samtal under dygnets alla timmar i vår hantering av Riksvakt AB’s spärrservice där vi registrerar, hanterar och följer upp kundernas förlustanmälningar i Riksvakts ärendehanteringssystem

Custice AB
Vi agerar svarsservice när personalen själva inte hinner med och kopplar samtal/tar meddelanden när personalen är upptagen.

Rörholmsbadet / Söderfors Camping
Vi agerar backup som svarsservice åt dem när dom inte hinner med. Vi hjälper till och svarar samt sköter om bokningar på campingen.