Om oss

Om oss

Mångårig erfarenhet

​​​​​​​Vi är ett företag som har flera års erfarenhet inom problemlösning och informationssökning.

Vi är specialiserade på att hjälpa främst andra företag med olika former av informationssökning samt problemlösning. Problemlösningen kan bestå av i princip vad som helst, t.ex göra bokningar eller ändra bokningar, sköta visumärenden, ordna presenter till uppvaktningar, kompletteringar av kontorsmaterial, finna saknade personer eller hjälp att vid behov hitta rätt myndighet och rätt handläggare. Som du märker så kan vi lösa i princip vilket problem som helst som kan uppstå för dig som företagare.

Eftersom vi inte klarar att hantera precis alla uppdrag på egen hand så har vi tillgång till ett brett nätverk som inkluderar t.ex IT-tekniker, programmerare, webbspecialister, copy writers, författare, spökskrivare, fotografer, art directors, tryckare, affärsutvecklare. Vi har även olika hantverkare och många andra yrkeskategorier i vårt nätverk.
Vårt nätverk utvecklas hela tiden för att kunna lösa efter era behov och önskemål.

​​​​Uppfinnaren Service Center / Mr Info har mer än 20 års erfarenhet av informationshantering, problemlösning, samt hård- och mjukvara. Vi vet av erfarenhet att alla nu och då hamnar i extremt tidsknappa situationer där allt helst skulle ha varit klart igår och det inte finns någon tid att tillgå. Därför har vi specialiserat oss på snabba och bra lösningar och löser era problem när tiden runnit ut!

Slå gärna en signal och diskutera ditt problem med oss. Kan inte vi själva lösa problemet så hittar vi någon i vårt nätverk eller utanför nätverket som kan lösa problemet. Huvudsaken är att problemet blir löst, inte vem som löser det.

Hus Uppfinnaren i Teknikparken – Gävle

Vår affärsidé

Vår affärsidé är “Kund i fokus” och att lösa alla eventuella problem som uppstår för en företagare av idag. Man skall kunna ringa oss oavsett problem och vi ser till att problemet blir löst.
Kunden ska bara behöva komma ihåg ett telefonnummer när det blir problem – vårat.

Kontakta därför oss när du har problem: 026-514 514