IT-Support

IT-Support

IT-Support på plats eller via fjärr

Uppfinnaren Service Center / Mr Info IT erbjuder IT-Support antingen på plats hos er eller via fjärr. 

I vardagen uppstår olika problem – och oavsett om ditt problem är stort eller litet så hittar vi en lösning. I dagens företasklimat behövs skalbara IT-lösningar som är anpassade för er verksamhet och era medarbetare. Viktigt är att snabbt kunna göra de anpassningar som krävs för att snabbt och och enkelt få er miljö att fungera på bästa sätt.

Vi paketerar våra tjänster så att ni förstår vad ni får och vad ni betalar för samt hur allt fungerar. Tanken är att vi fungerar som er loakala IT-avdelning och att vi är den enda kontaktpunkt ni behöver gällande alla era olika IT-tjänster oavsett leverantör.

Vi sköter alla kontakter med era leverantörer åt er, ni ringer ett samtal till oss och förklarar problemet och sen återkopplar vi till er under arbetets gång och så fort problemet är löst.

Kunden i fokus

Vi har varit verksamma inom IT-branschen sedan 90-talet – Detta har gett oss lång erfarenhet av en mängd olika IT-system med tillhörande lokala och globala nätverkslösningar. Vi har därför ett väldigt väletablerat kontaktnät inom IT-branschen som gör det möjligt för oss att använda specialistkompetens utanför det egna företaget om detta behövs.

Vi hjälper er att arbeta smidigt på det sätt ni föredrar. Vi ser till att ni kommer åt filer var ni än befinner er eller lär er hur ni smidigt kan mötas genom videosamtal. Vi kan givetvis även hjälpa till med administration av Microsoft 365/Office 365 och hjälper även till med installation och konfiguration av datorer och mobila enheter.

​​​​​​​

Sociala medier

Sociala medier är som du säkert vet ett samlingsnamn för olika sociala kanaler som Facebook, Instagram, Youtube och Twitter för att nämna några. Syns ni inte, finns ni inte. Lite så är det i dagens digitaliserade klimat. Sociala medier är ett effektivt verktyg för att bland annat skapa och bevara en relation med er målgrupp

Många av våra kunder vill jobba långsiktigt med sociala medier, men saknar tiden för det. Vi kan hjälpa er med stort som smått, allt från att posta inlägg eller att komma igång med annonsering. 

Har ni frågor eller funderingar så hör av er till oss – Vi har lång erfarenhet av att synas på sociala medier.

Kontakta oss